Кількість
|
Вартість
|
||
|
Витончені ноти кислої вишні та спілих фруктів, тонкі аромати ванілі, лісового підліску, чорниці та вологого грунту.
Освіжаючий характер поєднується з чудовим післясмаком, у той час як його тепло підкреслюється неймовірною м'якістю.
Morellino народжується з кращого винограду, зібраного та відібраного вручну на мальовничих пагорбах Маремми.
Урожай
Ручний збір, починаючи з першого тижня вересня для Мерло , другого тижня вересня для Санджовезе і першого тижня жовтня для Каберне Совіньон .
Ферментація
При 28-30 ° С в нержавіючих чанах, мацерація 10 дней.Малолактічної ферментації в нержавіючих чанах.
Витримка
У барріках (225 л) протягом 12 місяців і в нержавіючих чанах протягом 3-5 місяців.