Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дегустаційні нотатки
Зовнішній вигляд: чистий з приємним червоно-рубіновим кольором.
Аромати: Зберігайте багато основних ароматів.
Смак: Гармонійний, мякий, легкий і добре збалансований.
Виноробство
Червоні вина отримують шляхом бродіння виноградного сусла в контакті з шкіркою протягом десяти днів, підтримуючи контрольовану температуру, щоб отримати від винограду всі його якості аромату, смаку та кольору. Виноградарство Виноград вирощують на виноградниках, які обробляють дрібні власники традиційними методами. Розташовані в південно-східній частині Іспанії, на землях середньої та низької родючості, вони насолоджуються винятковим кліматом, який дозволяє щороку досягати оптимального рівня стиглості винограду.